Om butiken

Comedown.se grundades år 2011 i Göteborg, Sverige. Vi var en av de första webbutikerna på drogtestmarknaden i Sverige och ändrade snabbt spelplanen på marknaden. Vi gjorde att snabba leveranser och låga priser blev normen efter att först varit unika med det. Fram till 2016 blomstade våra affärer tills att konkurrensen blev för hård och vår verksamhet hamnade på is under 2017 och 2018. Under dessa år hade vi ett begränsat lagersaldo med ett fåtal produkter. År 2019 blev vi återregisterade som ett norskt företag och är fullt etablerade igen med samma styrka som tidigare.

Vi ägs idag av företaget Westlund E-handel (orgnr 922 628 610) och inriktar oss både på den svenska och norska marknaden med en rad olika webbutiker. Vårt löfte mot den svenska marknaden är att leverera precis som tidigare. Leveranstiden idag är 2-3 dagar när du beställer av oss. Dessutom så garanterar vi att din order blir skickad samma dag om den beställs innan fristen. Vi förtullar din order på förhand, därmed blir summan du betalar i kassan det slutgitliga priset.

Vår kunskap är till din hjälp

Mellan 2011 och 2019 har Comedown.se haft över 7.000 kunder. Det har varit lärorikt för oss då det gett oss mer kunskap om drogtester. Kunskapen vi besitter om spårningstider i olika fall är svår att få på andra sätt än att just lära sig av andras historier. Vi svarar gärna på dina frågor också, helst på mail då vi kan ge utförligare svar. 

Kontaktuppgifter

  • Företag: Westlund E-handel (org: 922 628 610)

  • Adress: Vestre Moholttun 3 - 7050, Trondheim - Norge.

  • Mail: service@comedown.se

  • Telefon: 0047 93074325

Om drogtesterna

  • CE-märkta, ISO-certiferade och FDA-godkända.
  • Avsedda för professionell användning.
  • Modellen kallas "dipcard" och är enkel för privatpersoner att använda.