DROGTEST CANNABIS

32,00 kr
Inkl. moms Finns i lager till omedelbar leverans (2-3 vardagar!)

Urintest för cannabis (THC) - 50ng/ml.

Cannabis lämnar kroppen långsamt och kan spåras upp till två månader med vårt test. Den individuella spårningstiden beror främst på intagen mängd, frekvens på konsumtion, kroppsmassa och personlig metabolism. Förväntad spårningstid varierar därför mellan tre dagar och två månader beroende på individ. Testet är CE-godkänt, ISO-märkt och FDA-certifierat.

Köp 10st och betala endast 256:-

Mängdrabatter

Kvantitet Rabatt Du Sparar
10 20% Upp till 64,00 kr
25 30% Upp till 240,00 kr
Kvantitet

  • Säka och krypterade betalningsalternativ. Säka och krypterade betalningsalternativ.
  • Snabb orderhantering med leveranstid  på 2-3 vardagar. Snabb orderhantering med leveranstid på 2-3 vardagar.
  • Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare. Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare.

Halveringstiden för cannabis är cirka 24 timmar (tiden det tar för det aktiva ämnet att brytas ned av kroppen). Vårt gränsvärde är 50ng/ml vilket vi ser som opitmalt. Lägre gränsvärden förorsakar ofta falska positiva resultat.

Spårningstiden av restmetaboliterna sträcker sig upp två månader. Individuell spårningstid varierar krafigt beroroende på bland annat användningsfrekvens och kroppslig BMI. Den långa spårningstiden förklaras främst av att restmetaboliterna från THC binder fast i kroppens fettvävnad.