Urintest för amfetamin. Drogtestet upptäcker metaboliten "d-amfetamin".
  • Urintest för amfetamin. Drogtestet upptäcker metaboliten "d-amfetamin".

DROGTEST AMFETAMIN

32,00 kr
Inkl. moms

Narkotikatest för urin -"Amfetamin" (500ng/ml).

Amfetamin tillhör gruppen centralstimulantia och är det näst vanligaste narkotiska preparatet i Sverige (efter cannabis).

Det aktiva ämnet lämnar kroppen snabbt med en halveringstid på cirka 11 timmar, dock stannar restmetaboliterna kvar i kroppen betydligt längre. Vanlig spårningstid vid enstaka användning är 1-3 dagar, medan regelbunden användning syns upp till 7 dagar på urintestet.

Gränsvärdet är 500ng/ml och är något lägre än det som gäller vid labbanlys. Det finns lägre gränsvärden, men dessa orsakar ofta felaktiga positiva resultat, då exempelvis vissa mediciner kan visas som positivt. Vi anser att 500ng/ml är säkrast.

Spårningstiden är 2-7 dagar beroende på testpersonens användningshistorik.

Tillälligt slutsåld

Mängdrabatter

Kvantitet Rabatt Du Sparar
10 20% Upp till 64,00 kr
25 35% Upp till 280,00 kr
Kvantitet
Slut i Lager

  • Säka och krypterade betalningsalternativ. Säka och krypterade betalningsalternativ.
  • Snabb orderhantering med leveranstid  på 2-3 vardagar. Snabb orderhantering med leveranstid på 2-3 vardagar.
  • Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare. Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare.

Amfetamin är en centralstimulant som vid genomsnittlig (lätt och moderat) anvädning kan spåras cirka 3 dagar i urinen. Vid tung och långvarig användning kan spårningstiden vara så lång som 7 dagar i urinen. Urintestet screenar efter metaboliten "d-amfetamin" som bildas då kroppen bryter ned amfetaminet.

När det gäller falska positiva resultat (korsreaktioner) finns det en handfull ämnen som dokumenterats ge sådana. Bland annat astmamedcin, efedrin, antihistaminer (allergimedicin) och adderall (ADHD-medicin) kan ge falska positiva resultat. Dessutom ger MDMA och metamfetamin falskt utslag på amfetamin, det har att göra med att dessa ämnens kemiska struktur är så pass lika varandra.

Gränsvärdet på detta test är 500ng/ml, vilket vi ser som optimalt i sammanhanget. Ett lägre gränsvärde kan förvisso spåra längre tillbaka i tiden, men ger oftare falska positiva resultat, bland annat genom korsreaktioner från andra ämnen, bland annat de som nämndes ovanför.

Precis som våra andra drogtester, är stickan godkänd inom EU/ESS och är certifierad med CE, FDA, och ISO.

AMP