URINTEST BUPRENORFIN (SUBUTEX)

32,00 kr
Inkl. moms Finns i lager till omedelbar leverans (2-3 vardagar!)

Narkotikatest för urin - singelsticka för buprenorfin (10ng/ml)

Buprenorfin är en syntetisk opiod som används inom beroendevården som substitut till bland annat heroin. I Sverige är Subutex och Suboxone vanliga varumärken. Halveringstiden är ganska lång och varierar mellan 20-72 timmar. Restprodukterna som bildas efter nedbrytning i kroppen kan spåras betydligt längre i urinen. Vid sporadisk användning är 2-4 dagar ett rimligt riktmärke, medan regelbundet bruk kan spåras upp till två veckor. Testpersonens leverfunktion har stor inverkan på spårningstiden. Vi erbjuder samma gränsvärde som på kemlabb (10ng/ml).

Köp 10st och betala endast 256:-

Mängdrabatter

Kvantitet Rabatt Du Sparar
10 20% Upp till 64,00 kr
25 30% Upp till 240,00 kr
Kvantitet

  • Säka och krypterade betalningsalternativ. Säka och krypterade betalningsalternativ.
  • Snabb orderhantering med leveranstid  på 2-3 vardagar. Snabb orderhantering med leveranstid på 2-3 vardagar.
  • Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare. Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare.

Buprernorfin klassificeras som en syntetisk opiod. Halveringstiden varierar mellan 20-72 timmar (tiden det tar för det aktiva ämnet att metaboliseras av levern). Spårningstiden av restmetaboliterna börjar vid två dagar och stäcker sig upp till två veckor beroende på bland annat användningsfrekvens. Vårt gränsvärde är lågt, vilket gynnar spårnignstiden. Vi erbjuder samma cutoff som på kemlabb (10ng/ml).