URINTEST CANNABIS

32,00 kr
Inkl. moms Finns i lager till omedelbar leverans (2-3 vardagar!)

Narkotikatest för urin - singelsticka med 50ng/ml som upptäcker cannabis (THC).

Cannabis lämnar kroppen långsamt och kan vid långvarig konsumtion spåras upp till två månader med vårt test. Spårningstiden beror främst på den intagna mängden, frekvensen på konsumtionen, samt testpersonens kroppmassa och metabolism. Med dessa individuella förutsättningar till grund, varierar spårningstiden mellan 3 - 50 dagar. 

Notera att 50ng/ml inte är det lägsta gränsvärdet som finns på marknaden, dock förorsakar ofta lägre gränsvärden en del falksa resultat p.g.a. allt för hög känslighet. Det gränsvärdet som vi har satt är det mest använda på professionella stickor. Testet är CE-godkänt, ISO-märkt och FDA-certifierat.

Köp 10st och betala endast 256:-

Mängdrabatter

Kvantitet Rabatt Du Sparar
10 20% Upp till 64,00 kr
25 30% Upp till 240,00 kr
Kvantitet

  • Säka och krypterade betalningsalternativ. Säka och krypterade betalningsalternativ.
  • Snabb orderhantering med leveranstid  på 2-3 vardagar. Snabb orderhantering med leveranstid på 2-3 vardagar.
  • Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare. Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare.

Halveringstiden för cannabis är cirka 24 timmar (tiden det tar för det aktiva ämnet att brytas ned av kroppen). Vårt gränsvärde är 50ng/ml vilket vi ser som opitmalt. Lägre gränsvärden förorsakar ofta falska positiva resultat.

Spårningstiden av restmetaboliterna sträcker sig upp två månader. Individuell spårningstid varierar krafigt beroroende på bland annat användningsfrekvens och kroppslig BMI. Den långa spårningstiden förklaras främst av att restmetaboliterna från THC binder fast i kroppens fettvävnad.

THC