Urintest för THC (hasch och marijuana). Drogtestet har en cutoff på 50ng/ml.
  • Urintest för THC (hasch och marijuana). Drogtestet har en cutoff på 50ng/ml.

DROGTEST CANNABIS (THC)

32,00 kr
Inkl. moms

Narkotikatest för urin - "Cannabis" (50ng/ml).

Hasch och marijuana är de två vanligaste formerna av cannabis. Det aktiva ämnet i cannabis kallas för "THC" och lämnar kroppen långsamt.

Vid långvarig konsumtion kan THC spåras upp till två månader med vårt urintest, vilket beror på att vissa restämnen från THC lagras i kroppens fettceller. Förutom intagen mängd påverkar också testpersonens metabolism och kroppsmassa spårningstiden.

Normal spårningstid är 2-60 dagar beroende på testpersonens användningshistorik.

Notera att 50ng/ml inte är det lägsta gränsvärdet som finns på marknaden, dock förorsakar ofta lägre gränsvärden en del falska resultat på grund av för hög känslighet. Vi anser att 50ng/ml är säkrast.

Tillfälligt slutsåld - nytt lager kommer sommaren 2021

Mängdrabatter

Kvantitet Rabatt Du Sparar
10 20% Upp till 64,00 kr
25 35% Upp till 280,00 kr
Kvantitet
Slut i Lager

  • Säka och krypterade betalningsalternativ. Säka och krypterade betalningsalternativ.
  • Snabb orderhantering med leveranstid  på 2-3 vardagar. Snabb orderhantering med leveranstid på 2-3 vardagar.
  • Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare. Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare.

Halveringstiden för cannabis (THC) är cirka 24 timmar (tiden det tar för det aktiva ämnet att brytas ned av kroppen). Vårt gränsvärde är 50ng/ml vilket vi ser som optimalt i sammanhanget. Lägre gränsvärden förorsakar ofta falska positiva resultat.

THC blir nästan metaboliserat till 100% av kroppen och den dominerande metaboliten som urintestet söker efter heter "9-carboxy-11-nor-delta-9-THC". Medan låga halter av aktivt THC kan hittas i urinen bara några timmar efter senaste intag, utsöndras denna metabolit länge från urinen, avföringen, svetten och saliven. 

Nya studier visar att vissa kroniska cannabisanvändare kan bli helt rena efter så kort tid som sju dagar, medan andra visar positivt i över en månad. Man skall notera att vår övre gräns på två månader är ovanlig i sammanhanget och gäller främst personer med mycket underhudsfett och långsam ämnesomsätting.

Med det sagt så varierar den individuella spårningstiden krafigt och förutom personlig metabolism och BMI spelar användningsfrekvensen en avgörande roll. Om en person bara har rökt någon enstaka gång är den längsta dokumenterade spårningstiden sex dagar. Den långa spårningstiden vid regelbunden användning förklaras främst av att restmetaboliterna binder fast i kroppens fettvävnad (främst "9-carboxy-11-nor-delta-9- THC").

THC