Urintest för narkotika. Upptäcker metaboliterna från metamfetamin.
  • Urintest för narkotika. Upptäcker metaboliterna från metamfetamin.

DROGTEST METAMFETAMIN (MET)

32,00 kr
Inkl. moms

Narkotikatest för urin - "Metamfetamin" (500ng/ml) 

Urintestet upptäcker restmetaboliter från metamfetamin och ger i många fall korsreaktioner på amfetaminliknande "resarch chemicals" (också kända som internetdroger). Därav är räckvidden för denna reagens betydligt bredare jämfört med våra andra tester.

Spårningstiden varierar mellan 3-6 dagar och påminner om den spårningstid som gäller de flesta andra centralstimulanter. Dock stannar metamfetamin kvar i urinen en smula längre än amfetamin. Vid ensaka användning syns metamfetamin drygt ett dygn längre än amfetamin.

Notera att det troligt, men inte är säkert att "vanligt" amfetamin ger utslag. Det finns ett specifikt drogtest för amfetamin på shoppen.

Tillfälligt slutsåld - nytt lager kommer sommaren 2021

Mängdrabatter

Kvantitet Rabatt Du Sparar
10 20% Upp till 64,00 kr
25 35% Upp till 280,00 kr
Kvantitet
Slut i Lager

  • Säka och krypterade betalningsalternativ. Säka och krypterade betalningsalternativ.
  • Snabb orderhantering med leveranstid  på 2-3 vardagar. Snabb orderhantering med leveranstid på 2-3 vardagar.
  • Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare. Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare.

Urintestet upptäcker restmetaboliter från framför allt metamfetamin och ger ofta så kallad "korsreaktioner" på närbesläktade ämnen. En korsreaktion är inget bevis, men en indikation på att liknande ämnen har konsumerats av testpersonen. Dock ska sägas att en hel del andra ämnen också kan ge korsreaktioner (falska positiva resultat) precis som för amfetamin-drogtestet. Dessa ämnen är bland annat antihistaminer (allergimedicin), efedrin och adderall (ADHD-medicin).

Gränsvärdet är 500ng/ml vilket vi ser som säkrast. Ett lägre gränsvärde ökar risken för falska korsreaktioner från bland annat de ämnen som nämndes ovanför.

MET