Betalsätt

  • Betalning via Swish
  • Betalning med Visa, Mastercard eller American express.
  • PayPal-konto
  • Betalning mot faktura via Billmate (25 KR)

Leverans

Leveranstiden är 3-4 vardagar. Beställningar som görs innan kl 15:00 skickas vanligtvis samma dag. Frakten är gratis för alla ordrar över 200 KR. Beställningarna skickas från Norge och passerar tullen till Sverige. Momsen är dock förhandsbetald och inga avgifter tillkommer.

Moms

Alla priser visas inklusive moms som är 25% för reagenser (drogtester). 

Priser

Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan och kan komma att ändras under vissa perioder. Vi strävar efter att ha så konkurrenskraftiga priser som möjligt i förhållande till vår höga kvalitet.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Detta gäller inte postförskott, då måste du först lösa ut det och sedan ångra köpet. Förpackningen ska vara i oförändrat skick, dvs inte öppnad eller skadad. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätten.

Företagsordrar

Företag som handlar av oss har ingen ångerrätt på sina köp. Företaget som beställer tar också risken för leveransen i de fall vi kan bevisa att varan lämnat oss och kommit till postnords hantering. Se köplagen för mer information.

Återbetalning

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka det totala beloppet snarast eller senast 30 dagar efter den dag då vi tog emot returen. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. Se även konsumentverket och distansavtalslagen.

Hantering av personuppgifter

Enligt GDPR måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av kommer bara att hanteras av oss på Comedown. De personuppgifter du lämnar, så som adress, namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer kommer användas för att säkerställa leveranserna till dig.  

De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Comedown. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att vi ska radera eller korrigera de uppgifter som finns om dig. Genom att godkänna köpvillkoren samtycker du till ovanstående.