Drogtest för kokain. Urintestet screenar efter "bensoylekgonin"
  • Drogtest för kokain. Urintestet screenar efter "bensoylekgonin"

DROGTEST KOKAIN

32,00 kr
Inkl. moms

Narkotikatest för urin - "Kokain" (300ng/ml). 

Kokain tillhör gruppen centralstimulantia och har en kort halveringstid på bara 60 minuter, trots det är spårningstiden upp till en vecka med vårt test vid långvarigt bruk. Urintestet screenar efter de metaboliter som bildas då kokainet bryts ned av kroppen och dessa restämnen stannar kvar betydligt längre i urinen än det aktiva ämnet.

Spårningstiden med vårt drogtest är 2-7 dagar beroende på testpersonens användningshistorik.

Gränsvärdet är detsamma som på kemlabb (300ng/ml) vilket innebär att spårningstiden är lika lång som vid labbanalys. testet innehar CE-, ISO- och FDA-certifikat.

Tillfälligt slutsåld - nytt lager kommer sommaren 2021

Mängdrabatter

Kvantitet Rabatt Du Sparar
10 20% Upp till 64,00 kr
25 35% Upp till 280,00 kr
Kvantitet
Slut i Lager

  • Säka och krypterade betalningsalternativ. Säka och krypterade betalningsalternativ.
  • Snabb orderhantering med leveranstid  på 2-3 vardagar. Snabb orderhantering med leveranstid på 2-3 vardagar.
  • Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare. Utskriven instruktionsmanual skickas med till alla förstagångsköpare.

Kokain ingår i kategorien centralstimulantia och halveringstiden är endast 60 min (tiden det tar för det aktiva ämnet att brytas ned i kroppen).

Spårningstiden för restproukterna är 2-7 dagar med vårt urintest och då screenas det efter metaboliten "bensoylekgonin". Kokain är förmodligen den drogen som ger säkrast resultat på snabbtester. Det finns inte många dokumenterade ämnen som förorsakar falska positiva resultat, förutom "coca-te", som framför allt förekommer lagligt i sydamerikanska länder. Dessutom är gränsvärdet lika lågt som det som används vid labbanlys, vilket i teorin ger ett snabbtest lika lång spårningstid.

Gränsvärdet på vårt urintest är 300g/ml (koncentrationen av "bensoylekgonin" som krävs i urinen för att utlösa ett positivt resultat).

COC